Проект розпорядження про проведення громадської експертизи діяльності КМДА по дотриманню прав ВПО нарешті сьогодні, 20 жовтня, подано на підпис…

Налагоджена нормальна взаємодія між переселенськими жіночими організаціями “Воля до життя”і “Чайка”, з одного боку, і КМДА, її Департаментами і відділами – з іншого.

Мабуть, наша загартована воля  і співчуття працівників КМДА, наша критика на сайті і почуття відповідальності чиновників десь збіглися у діловій співпраці завдяки Департаменту суспільних комунікацій і Департаменту соціальної політики. І пішла нормальна робота. Нам надали можливість презентувати наші організації на «Дні відкритих презентацій громадських практик», який організував  Департамент суспільних комунікацій КМДА 26 серпня у приміщенні Укрінформу.

В основу проведення  заходу була закладена ідея діалогу: “Формування консолідованої взаємодії влади й громади потребує постійного суспільного діалогу на засадах відкритості і прозорості.”

 

Наш виступ викликав інтерес.  Запис:  http://www.ukrinform.ua/rubric-roundtable/2088179-pro-proekt-dni-vidkritih-prezentacij-gromadskih-praktik.html

Діалог було поширено на актив Київської громади – зібрання 29.09.2016 р. ОСН’ ів міста, на якому нам надали слово для виступу. Київська громадськість зустріла нас дуже тепло.            Презентаційний матеріал  розміщено нижче.

Також відбулися радіозапис на громадськомурадіо

і телепередача на каналі Київ 8.10.2016 “В центрі уваги” https://www.youtube.com/watch?v=GhbCyky-CnI