Шановні колеги! Ніхто в державі не прораховує варіантів забезпечення житлом переселенців. Ми поставили за мету  визначити і спланувати варіанти забезпечення житлом, ставити ці питання перед державою, органами місцевого самоврядування, спонсорами, фондами , будівельниками, ремонтниками і т.д. Тому просимо заповнити анкету (ГУГЛ-форма) за посиланням:

Анкета для переселенца

Звіт про результати і про подальші кроки до вирішення житлового питання для переселенців буде на цьому сайті ЛОО “Чайка” у рубриці “Переселенці”.

Нагадуємо, що ЛОО “Чайка” була одним з ініціаторів і активних дійових осіб  тривалої громадської акції у Луганську “Громадянська комунальна самооборона”. Ми повернули людям сотні тисяч грн., які незаконно забирали у споживачів житлово-комунальні служби та ті корупціонери, що стояли за ними. Сьогодні життя підкидає більш складне завдання – реалізувати право людини на житло, на свій куток, в якому людина відчувала б себе у повній безпеці, вільно, хазяїном. “Мій дім – моя фортеця” – це так необхідно нам сьогодні.

Лариса Заливна